Sayfalar

Ahmet Maranki Zayıflama yöntemi zayıflama kürleri

Ahmet Maranki Zayıflama yöntemi ile zayıflama kürleri kullanımı


Ahmet Maranki zayıflama konusunda bazı tavsiyelerde bulunuyor. Ahmet Maranki zayıflama ve kilo vermek için bir çok yayında bazı bitkisel çözüm önerileri veriyor. İşte bunlardan birkaçını sizlerle paylaşıyoruz:

Zayıflamak için bitkisel formül: Ahmet Maranki Zayıflama Kürü

Ahmet Maranki’nin doğal kilo verme kürü:

Malzemeler;
*30 gram arpa
*30 gram mısır püskülü
*30 gram ayrık kökü

Hazırlanışı: Bir litre sıcak suyun içinde malzemelerimizi 10 dakika kadar kaynatıp, soğumaya bırakıyoruz. Soğuduktan sonra süzgeçten geçirin. Limon sıkabilir veya bal ile tatlandırabilirsiniz. Bu karışımı bir günde bitirmeniz gerekir.

Obezite Sorunu Yaşayanlar için Bitkisel Çözüm

Obezite, çağımızın sorunlarından birisidir. Obezite, sadece şişman görünmek sorunu değildir. Çünkü obezite insan vücudunda kalp ve damar sistemi, solunum sistemi, hormonal sistem, sindirim sistemi gibi sistemleri etkileyen ve birçok önemli rahatsızlığa zemin hazırlayan bir hastalıktır.

Obezite hastaları sindirim sistemi sağlığı için lahana, havuç, elma ve şeker pancarının sularını sıkarak sabah ve akşam birer su bardağı olmak üzere 7 gün boyunca aç karnına içmelidir.

Ahmet Maranki, obezite hastaları için kalınbağırsak mukozanızın düzeltilmesi gerektiğini belirtiyor.

Obezite hastaları için kür:

Gerekli malzemeler: 
5 kuru incir,
5 gülkurusu kayısı,
5 tane mürdüm eriği

Kürün yapılışı: 5 er adet kuru incir, gülkurusu kayısı ve mürdüm eriğini bir litre suyun içinde şişirip tüketmelisiniz. Çayınızı içerken şeker yerine kullanabilir yada yiyerek tüketebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder