Zayıf olan ve kilo almak isteyen kişilere Prof. Dr. Ahmet Maranki aşağıdaki siyah üzüm kürü formülünü düzenli olarak uygulamalarını tavsiye ediyor. “Ben de kilo almak istiyorum” diyorsanız işte size Prof. Dr. Ahmet Maranki kilo alma yöntemleri. Ahmet Maranki zayıflığın da şişmanlık gibi vücut sağlığı için istenmeyen bir durumun olduğunu, zayıf kişilerin vücut direncinin düşük olduğunu ve bu sebeple bazı hastalıklara daha kolay yakalandıklarını belirtiyor.
Ahmet Maranki kilo aldırıcı formülü
250 gram kuru siyah üzüm içerisine 1 çay kaşığı kadar kına kına ile 1 tutam pelin otu ilave edilir.
( Burda okuyucularımız karıştırmasınlar, kına kına başka bir bitkidir, bildiğimiz kına değildir. Kına kına bitkisini merak edenler buraya tıklasınlar: Kına kına)
Bu karışım et makinesinde çekilip 3 litre su içerisine karıştırılır. Ardından, yarı suyu gidinceye kadar bu kür kaynatılır. Tülbent ile bu kür süzülüp (süzülmüş üzüm suyu başka bir kaba alınır) kalan posası ikinci kez 3 litre su içerisine karıştırılır ve tekrar yarı suyu gidinceye kadar kaynatılır. Bu üzüm suyu da tülbent ile süzüldükten sonra ilk başta elde edilen üzüm suyu ile karıştırılır ve bu karışıma bir miktar şeker ilave edilir.
Sabahtan ikindi vaktine değin bol bol bu üzüm küründen içilir. Su içilmemelidir, ikindiden sonra susuz kalınır. Akşamdan sonra bol bol yoğurt yenmelidir. Gece yarısı içine bal ilave edilmiş süt içilir. Prof. Dr. Ahmet Maranki bu terkibin asla bırakılmamasını söylüyor. Sabahları ise kahvaltıda çay yerine sebze ve meyve suları içilmelidir.
Ahmet Maranki Kilo Almak İçin, Kilo Almanın Yolları
Prof. Dr. Ahmet Maranki, kilo almak isteyenler için şifalı bitkiler arayanlara şu tarifi veriyor:
Ahmet Maranki Kilo Aldırıcı Kür
Malzemeler: 250 gram kuru siyah üzüm, 1 çay kaşığı kına kına, 1 tutam pelin otu.
Kuru üzüm, kına kına ve pelin otu karıştırılır, karışım et makinesinde çekilir. Çekilen karışım 3 litre suyun içine konulur. Suyunun yarısı kalana kadar kaynatılır. Tülbent içinden bu kalan su süzülür. Süzülen su başka bir kaba alınıp bekletilir. Tülbentte kalan posası alınır ve ikinci defa 3 litre sunun içine katılır. Gene suyun yarısı gidinceye kadar kaynatılır.
Bu ikinci kaynatılan su da tülbentte süzülür. Elde edilen bu su ile ilk kaynamadan sonra alına su birbirine karıştırılır. Karışıma az miktarda şeker katılır. Böylece kürümüz hazırlanmış olur.
Sabahtan ikindi vaktine kadar bol bol bu kilo aldırıcı kürden içilir. Su içilmemesi gerekir, ikindi vaktinden sonra susuz kalınır.
Akşamdan sonra bol bol yoğurt yenilmesi gerekir. Gece yarısı içine bal kattığınız süt içmelisiniz. Bu kilo aldırıc kürün bırakılmaması gerektiğini söylüyor Ahmet Maranki.
Sabah kahvaltısında ise çay yerine sebze ve meyve suları içilmesi gerekir. Kına kına, bildiğimiz düğün kınası değildir, lütfen aktardan “kına kına” olarak alınız.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder