Karaciğer Yağlanması Tedavisi için faydalı Maydanoz-Limon kürü
İbrahim SARAÇOĞLU tarafından önerilen Karaciğer yağlanması için kürü hazırlamak için ihtiyacımız olan sadece 15-16 tane taze maydonoz ve yarım limon. Sapları ile beraber 15-16 tane taze maydanozu mutfak robotunuza veya blenderinize elinizle biraz parçalayıp atınız ve üzerine yarım limon suyu (iki yemek kaşığı) ve yarım bardak su ilave ediniz. Mutfak robotunuzu çalıştırınız, iyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karna elde edilen suyun tamamını içiniz. En erken yarım saat sonra kahvaltıya başlanabilir. Onbeş gün ara vermeden her gün sabah bu kürü uygulayınız ve onbeş günlük uygulamadan sonra bir hafta ara veriniz.Bir hafta aradan sonra tekrar onbeş gün aynı şekilde uygulayınız ve kürü sonlandırınız. Beş-altı ay sonra durumunuza göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.
Eğer, orta veya ileri derecede karaciğer yağlanması söz konusu ise, Maydanoz Limon kürüne paralel olarak aynı günün akşam yemeğinden iki saat sonra lavanta kürü de uygulanmalıdır. İbrahim Saraçoğlu Karaciğer yetmezliği için lavanta kürü için tıklayınız.
Yılda 2-3 kez uygulanacak Maydanoz-Limon kürü ile karaciğer yağlanmasını önlemiş olursunuz. Karaciğer yağlanması fibroz veya siroza dönüşebilmekte veya karaciğer kanserine sebep olabilmektedir. Bu kürle hem karaciğer yağlanmasına engel olunur hem de karaciğer arındırılır.
Dikkat: Hiç bir kürü alışkanlık haline getirmeyiniz ve sürekli uygulamayınız.
Not: Hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder