Sayfalar

SAÇ KURUTMA MAKİNESİ NE İŞE YARAR ?

Saç Kurutma Makinesi
Saç Kurutma Makinesi Ne İşe Yarar
Saç Kurutma Makinesi Ne İşe Yarar ?
Saç Kurutucu,Saç Kurutma Makinesi,Saç Kurutma Makinesi Ne İşe Yarar,Mum Lekesi Nasıl Çıkar
Yazımızın başlığına bakıpta adı üstünde saç kurutma makinesi saç kurutmaya yarar diyebilirsiniz.. Evet Saç kurutma makinesi saç kurutmak içindir. Ama başka pek çok konuda sizlere de pratik çözümler sunar. Mesala mum lekesi nasıl çıkar biliyor musnuz ? saç kurutucu bu konuda çok işinize yarar. Gelin Saç kurutma makinesi ne işe yarar hep birlikte görelim..

Saç Kurutucu,Saç Kurutma Makinesi,Saç Kurutma Makinesi Ne İşe Yarar,Mum Lekesi Nasıl Çıkar
Mum Lekesi Nasıl Çıkar
Kurumuş mum lekeleri veya çocuklarınızın mumlu boyalarının bıraktığı lekeler için, önce saç kurutma makinası ile lekeyi yumuşatın ve bir bezle üstünden alın. Geri kalanı 1 - 1,5 ölçek su ve beyaz sirke karışımı ile ıslatılmış bezle silin.
Buğulu aynalar İçin ;
Banyodan sonra buğulanan aynayı rahat kullanabilmek için, saç kurutucunuzu en sıcağa alarak aynaya tutun. Kırışan Kıyafetler İçin;
Kıyafetlerinizi özenle ütüleseniz bile dolabın içinde küçük kırışıklar oluşabilir. Her seferinde tekrar ütü masası ve ütüyü çıkarmak yerine hafif kırışıkların üzerine saç kurutma makinesini tutarak kırışıklığı açabilirsiniz.
Yaka ve kenarlar için saç düzleştiricisi de son derece etkili olabiliyor.
Plastik Kumaşları Açmak İçin ;
Plastik masa örtüleriniz ya da duş perdeleriniz yıkandıktan sonra buruş buruş çıkıyor değil mi? Ütülemek olmaz tabii ama saç kurutma makinesiyle kırışklıkları açabilirsiniz.
Eğlenmek İçin ;
Çocuklarınızla birlikte içinizi açacak bir dekoratif poster yaratabilirsiniz. Mum boyaları resim defterinin üzerine yapıştırıp saç kurutucusuyla ısıtırsanız böyle bir renk şelalesi elde edebilirsiniz.
Ayakkabıları Isıtmak İçin;
Soğuk kış günlerinde buz gibi olan ayakkabılarınızın içine ayağınızı sokmaktan hoşlanmıyorsanız , ayakkabınızı giymeden önce içini saç kurutma makinesi ile ısıtabilirsiniz.
Saç Kurutucu,Saç Kurutma Makinesi,Saç Kurutma Makinesi Ne İşe Yarar,Mum Lekesi Nasıl Çıkar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder