Sayfalar

GLİSERİNİN SAÇA VE CİLDE FAYDALARI

Gliserinin Saça Faydası
Gliserinin Faydaları ve Zararları
Gliserinin Saça ve Cilde Faydaları
Gliserin,Gliserinin Faydaları,,Gliserinin Cilde Faydaları, Gliserinin Yararları,Gliserin Nasıl Kullanılır, Gliserinin Zararları,Gliserinin Saça Faydası,Gliserin Saça Nasıl Uygulanır
Pek oğumuz gliserin ile cilt bakımını duymusuzdur.Sadece saç için değil sağlık için de çok fayda sağlayan gliserinin faydaları nelerdir. Gliseirini cilt bakımında ve saç bakımında kullanım şekli nasıldır gibi konularda sizi bilgilendirmek istedik..


Gliserin,Gliserinin Faydaları,,Gliserinin Cilde Faydaları,Gliserinin Yararları,Gliserin Nasıl Kullanılır,Gliserinin Zararları,Gliserinin Saça Faydası,Gliserin Saça Nasıl Uygulanır
* Romatizmal ağrılarda iyi bir ağrı kesici olarak kullanılır.
* Cildi beslemeye ve yumuşatmaya yardımcı olur.
* Ayaktaki, ciltteki ve eldeki çatlakları giderme özelliğine sahiptir.
* Gliserin ,nemi hapsetme özelliği sayesinde cildinizi yumuşatır ve nemlendirir.
Gliserinin Saça Faydası,Gliserin Saça Nasıl Uygulanır
* Gliserin saçlar için de iyi bir bakım ürünüdür. Özellikle kuru saçlar için çok iyi bir nemlendiricidir. Fakat gliserin saçlarınıza uygulamadan önce mutlaka ıslatmanız ve ıslak saça uygulamanız gerekir.
*Saçlara Uygularken, saçlarıın ıslak olması gerekir. Eğer kuru saça uygularsanız, saçın nem oranının düşmesine neden olur.
Gliserinin Zararları
* Gliserini kuru saça uygulamak saçlarınızın en kaybetmesine neden olur. Gliserini cildinize direk olarak uygulamayın. Aşağıda size gliserinli bal maskes tarifi önerdik.. O şekilde uygulama yapabilirsiniz. 
Gliserinli Bal Maskesi Eşit ölçüde bal, gliserin ve buğday ununu iyice karıştırın. Üzerine bir az ılık su eklenip sürülebilir maske kıvamına getirin. Yüzünüze ve boyununuza sürüp, 15-20 dak. bekletin. Bol ılık su ile cildinizi yıkayın. Gliserinli bal maskesi, yüzü derinlemesine temizleyip, cildin tazelenmesini sağlar.
Gliserin Nasıl Kullanılır ?
* Haricen masaj şeklinde uygulanır.
Gliserin,Gliserinin Faydaları,,Gliserinin Cilde Faydaları,Gliserinin Yararları,Gliserin Nasıl Kullanılır,Gliserinin Zararları,Gliserinin Saça Faydası,Gliserin Saça Nasıl Uygulanır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder