Sayfalar

AŞK ACISI NASIL GEÇER ?

Aşk Acısı Ne Zaman Geçer
Aşk Acısını Unutmak İçin Ne Yapılır
Aşk Acısı Nasıl Geçer ?
Aşk Acısını Unutmak,Aşk Acısı Nasıl Unutulur,Aşk Acısı Nasıl Geçer,Aşk Acısı Ne Zaman Geçer,Aşk Acısını Unutmak İçin Ne Yapılır,Aşk Acısını Unutma YollarıAşk acısı herkesin başına mutlaka hayatta bir defa da olsa gelmiş bir durumdur. Aşk acısını unutmak için ne yapılır sizce ? Öncelikle kararlı olmalı ve hayatın ondan sonrada devam ettiğini bilmeniz gerekir. Bakalım aşk acısı nasıl geçer ?

Aşk Acısını Unutmak,Aşk Acısı Nasıl Unutulur,Aşk Acısı Nasıl Geçer,Aşk Acısı Ne Zaman Geçer,Aşk Acısını Unutmak İçin Ne Yapılır,Aşk Acısını Unutma Yolları

* Öncelikle mutlaka geri döner umudunu bir köşeye bırakıp, onun düşüncesi yerine kendi düşüncelerinizi önemsemeniz gerekir. Kararlı olmak ilk ve en önemli adımdır.
*Ayrılığın ardından, ona karşı hayranlık veya nefret duygularını bir kenara bırakıp tamamen nötr olmalısınız. Özellikle de nefret duygusu, sizin ondan vazgeçmenizi zorlaştıracak ve daha çok aşk acısı çekmenize neden olacaktır. 
* Onu hatırlatacak şarkılardan uzak durun. Bu tür şarkıları dinlediğinizde aşk acısını yok etme işini de bir kenara bırakmış olacaksınız. Duygusal şarkılara paydos..
* Mümkün olduğu kadar eks aşkınızdan ve çevresinden uzak olmak, sizin unutmanızı kolaylaştıracaktır. Unutmayın.. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
* Eğerki ondan ve çevresinden uzak kalmanız mümkün değil ise, onunla konuşmamak ve görmezden gelmek için kendinizi kasmanız tam tersi sonuç yaratır. Onu görmekten ve onunla konuşmaktan kaçınmak yerine ona herhangi biriymiş gibi davranmak en mantıklı davranış olacaktır.
* Mümkünse ona olan sevginizi hiç dile getirmemeniz, özellikle üçüncü şahıslardan ve hatta kendinizden bile saklamanız yararınıza olur.
* En çok yapılan hatalardan birisi de, çivi çiviyi söker misali, başka birine aşık olmak için kendinizi zorlamanız olur. Birini unutmak için yeni bir ilişkiye başlamak sizi yıpratmaktan ve işleri daha karmaşık hale getirmekten başka bir işe yaramaz.
* Ve son önerimiz; Onu asla unutmayacağım şeklinde bir düşünceye sahip olmak son derece yersizdir. Hiç kimse unutulmaz değildir.
* Aşk Acısı Ne Zaman geçer derseniz, bunun için belirli bir zaman söylemek mümkün değildir. Ama Zaman en iyi ilaçtır ve sizin yaranızı en iyi şekilde tamir eder.
Aşk Acısını Unutmak,Aşk Acısı Nasıl Unutulur,Aşk Acısı Nasıl Geçer,Aşk Acısı Ne Zaman Geçer,Aşk Acısını Unutmak İçin Ne Yapılır,Aşk Acısını Unutma Yolları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder